Andra invägningen

Publicerat: 2015-05-14 13:51:12
I tisdags hade jag min andra invägning på Itrim. På två veckor har jag gått ner 4,9kg, dvs att jag idag väger 82,8kg. Känns så himla bra! ♥ Mitt första delmål är att komma under 80-strecket och det är ju inte alls långt kvar dit nu.. Kan inte minnas sist jag vägde någpt på +70kg. 
 
Sen har jag ju satt 75kg som målvikt, men just nu känns det som att jag kan nog pressa ner det till 70kg också.. Men det får bli ett senare beslut, för när jag har nått min målvikt har jag ändå gått ner 12,7 kg och jag har svårt att föreställa mig hur jag kommer se ut då. Jag kanske är nöjd med mitt resultat då, eller känner jag att jag vill gå ner lite till. Vad vågen visar är ändå inte det viktigaste för mig, utan hur jag känner mig. 

Promenader

Publicerat: 2015-05-12 13:27:15
Jag måste även försöka komma igång med träningen känner jag, men det har varit svårt att hitta motivationen med så mycket på jobbet och oron över hösten. Sen har jag åkt på någon hemsk förkylning som aldrig vill försvinna, feber av och an, hostig, sjukt hes och ont i halsen. Så konditionstestet jag hade inbokat har jag nu fått flytta fram två gånger, hoppas nästa gång blir av! Men måste försöka få in vardagsmotionen åtminstone, så igår även fast jag var sjuk så bestämde jag att jag skulle gå på en promenad. Var väldigt skönt att komma ut och gå i lugn och ro. Och jag nådde mitt mål för antal steg per dag dessutom!
 

Vecka 2 av 3

Publicerat: 2015-05-12 13:22:59
Idag är sista dagen av vecka 2, dvs att imorgon börjar sista veckan på VLCD innan jag får gå upp till 800 kalorier och ha ett större utbud på måltidsersättningar att välja mellan. Är så stolt att jag har klarat dessa två veckor och jag vet att tredje veckan inte kommer vara något problem det heller. Jag har försökt att inte väga mig alltför ofta för jag vill inte bli crazy över vilken siffra som visas eller inte.. men jag vägde mig i alla fall igår och då hade jag gått ner 4.2 kg, om vågen visar rätt dvs. Jag är lite besviken för jag har hört om andra som gått ner ännu mer, men jag försöker tänka att det bara är andra veckan och att jag har fler veckor kvar att nå mitt mål. 
 
Ikväll är det dessutom gruppträff och jag tänkte vara där lite tidgare så jag kan väga mig där också. Deras våg känns mer pålitlig men jag är rädd att jag kommer bli besviken då med. Aja, ska försöka tänka positivt! Testade för övrigt Itrims gröt med äpple och kanel, kanske inte den godaste men helt okej god! I alla fall om man kryddar med lite mer kanel efter man värmt den. Känns i alla fall skönt att få något med lite tuggmotstånd!

Mitt nya liv ♥

Min profilbild

Efter många år av kämpande med min vikt och självbild, har jag nu tagit beslutet att göra något åt det. Genom Itrim hoppas jag få en hälsosammare livsstil och ett lyckligare jag. Denna blogg är mestadels till för mig att skriva av mig under denna resa och dokumentera min viktnedgång.


Startvikt: 87,2kg
Nuvarande vikt: 82.9 kg
Målvikt: 75 kg