Andra invägningen

Publicerat: 2015-05-14 13:51:12
I tisdags hade jag min andra invägning på Itrim. På två veckor har jag gått ner 4,9kg, dvs att jag idag väger 82,8kg. Känns så himla bra! ♥ Mitt första delmål är att komma under 80-strecket och det är ju inte alls långt kvar dit nu.. Kan inte minnas sist jag vägde någpt på +70kg. 
 
Sen har jag ju satt 75kg som målvikt, men just nu känns det som att jag kan nog pressa ner det till 70kg också.. Men det får bli ett senare beslut, för när jag har nått min målvikt har jag ändå gått ner 12,7 kg och jag har svårt att föreställa mig hur jag kommer se ut då. Jag kanske är nöjd med mitt resultat då, eller känner jag att jag vill gå ner lite till. Vad vågen visar är ändå inte det viktigaste för mig, utan hur jag känner mig. 

Mitt nya liv ♥

Min profilbild

Efter många år av kämpande med min vikt och självbild, har jag nu tagit beslutet att göra något åt det. Genom Itrim hoppas jag få en hälsosammare livsstil och ett lyckligare jag. Denna blogg är mestadels till för mig att skriva av mig under denna resa och dokumentera min viktnedgång.


Startvikt: 87,2kg
Nuvarande vikt: 82.9 kg
Målvikt: 75 kg